Reuzengarnalen van de bakplaat
Aan de slag
Knip met 1 schaar de pantsers van de garnalen tot het staartje in. Snijd met een scherp mesje de rug tot de helft in en verwijder eventuele zwarte draadjes.
Meng in een kom de kokosmelk met pesto en currypasta door elkaar. Wrijf de garnalen met de marinade in en leg ze in de overige marinade. Marineer de garnalen 20 min. bij kamertemperatuur of minimaal 1 uur in de koelkast.
Verhit de oven voor op 200 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier en spreid de garnalen uit op de bakplaat.
Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de garnalen in ca. 10 min. gaar. Doe ze over op een schaal en bestrooi ze met de koriander. Lekker met stokbrood.
Reuzengarnalen van de bakplaat
null personen
150 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Knip met 1 schaar de pantsers van de garnalen tot het staartje in. Snijd met een scherp mesje de rug tot de helft in en verwijder eventuele zwarte draadjes.
Meng in een kom de kokosmelk met pesto en currypasta door elkaar. Wrijf de garnalen met de marinade in en leg ze in de overige marinade. Marineer de garnalen 20 min. bij kamertemperatuur of minimaal 1 uur in de koelkast.
Verhit de oven voor op 200 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier en spreid de garnalen uit op de bakplaat.
Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de garnalen in ca. 10 min. gaar. Doe ze over op een schaal en bestrooi ze met de koriander. Lekker met stokbrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g reuzengarnalen
100 ml kokosmelk
2 el pesto
2 el Thaise groene currypasta
3 el verse koriander
Dit heb je nodig
bakpapier, bakplaat