Witte pizza met rucola en tomatensaus
bewaar
bewaar

Witte pizza met rucola en tomatensaus

20 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven (met pizzasteen) voor op 200 °C. Rol het deeg uit.Bestrijk het deeg met de mascarpone en de randen met 1 el olie.

Verdeel 3/4 van de uien, de champignons en de helft van de Italiaanse kruiden en zout en peper over het deeg.

Schuif de pizza op de bakplaat of schuif een brede spatel onder de pizza en schuif hem op de steen. Bak de pizza in ca. 15 min. goudbruin en gaar.

Verhit de rest van de olie in een steelpan en fruit de achtergehouden ui met de rest van de kruiden 3 min., Roer de tomatensaus uit het pizzapakket erdoor en breng alles aan de kook.

Schuif de pizza op een schaal, strooi de rucola erover en serveer met tomatensaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte pizza met rucola en tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig