Spaghetti met tomatensaus en rucola
bewaar
bewaar

Spaghetti met tomatensaus en rucola

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de tomaten en verwijder zo veel mogelijk vocht en zaden. Snijd ze daarna in stukjes. Verhit in een wok 2 el olie en fruit hierin de uien glazig. Schep de tomaten, de knoflook en wat peper en zout naar smaak erbij en roerbak de tomaten 10 min. Voeg het fijngehakt en de kookroom toe en breng de tomatensaus aan de kook.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de spaghetti uitlekken in een vergiet en schep de rest van de olie en wat (zwarte) peper erdoor.

Verdeel de spaghetti over 4 borden. Roer de rucola door de tomatensaus en schep de saus over de spaghetti.

algemeenStrooi er naar smaak wat geraspte kaas over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met tomatensaus en rucola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig