Spaanse crostini
bewaar
bewaar

Spaanse crostini

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de kippenlevers, bestrooi ze met zout en peper en meng ze in een bakje met de olie en de sjalotten. Verwarm een koekenpan zonder vet en rooster hierin de kippenlevers met sjalotten op een zacht vuur in ca. 10 min. gaar en goudbruin. Schep ze regelmatig om.

Druppel het bakvet uit de pan over de crostini. Leg op elke crostini een plakje chorizo. Steek een halve sjalot, halve kippenlever en een blaadje salie op een prikker en steek ze elk in een crostini.

algemeenBasisrecept crostini: snijd een klein stokbrood in 12 plakken, bestrijk ze licht met olie en gril ze in de grillpan lichtbruin.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaanse crostini

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig