Couscouskip met koriander
bewaar
bewaar

Couscouskip met koriander

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Breng in een pannetje 200 ml water met 1 el olijfolie aan de kook. Neem het pannetje van het vuur en roer de couscous erdoor. Dek het pannetje af en laat de couscous minimaal 5 min. staan.

Bestrooi de kip met 1 theelepel kebabkruiden, zout en peper. Bestrijk de filets met 1 el olie. Verhit de grillpan en gril de kipfilets ca. 5 min. tot ze van de ribbels van de pan loslaten. Gril de andere kant in ca. 5 min. goudbruin. Draai de filets halverwege een kwartslag, zodat er een mooi grillmotief ontstaat.

Verhit de resterende 2 el olie in een hapjespan. Roer de couscous met een vork los. Roer de couscous, kikkererwten, koriander en de resterende 2 tl kebabkruiden door de olie en laat alles op een zacht vuur warm worden. Roer af en toe.

Snijd de kipfilets elk in 3 mooie stukken en verdeel ze over de borden, schep de couscous ernaast. Lekker met spinazie met rozijnen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscouskip met koriander

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig