Little gem met romige currykip
Aan de slag
Haal de blaadjes los van de kropjes sla. Spreid de grootste blaadjes uit op een ruime, platte schaal. Bewaar de rest voor in een salade.
Verhit de olie in een kleine pan met antiaanbaklaag en bak hierin de reepjes kip al omscheppend 1 minuut. Voeg de currypasta toe en bak alles al omscheppend nog 2 minuten. Voeg de room toe en breng alles nogmaals aan de kook. Voeg naar smaak vissaus toe.
Schep de kipcurry op de slablaadjes. Knip de takjes koriander in 2 of 3 stukken en leg op elk gevuld blaadje een takje koriander.
Little gem met romige currykip
null personen
225 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Haal de blaadjes los van de kropjes sla. Spreid de grootste blaadjes uit op een ruime, platte schaal. Bewaar de rest voor in een salade.
Verhit de olie in een kleine pan met antiaanbaklaag en bak hierin de reepjes kip al omscheppend 1 minuut. Voeg de currypasta toe en bak alles al omscheppend nog 2 minuten. Voeg de room toe en breng alles nogmaals aan de kook. Voeg naar smaak vissaus toe.
Schep de kipcurry op de slablaadjes. Knip de takjes koriander in 2 of 3 stukken en leg op elk gevuld blaadje een takje koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kropjes little gem
1 el zonnebloemolie
300 g kipfiletreepjes
1 el Thaise rode currypasta
100 ml geslagen room
1 el Thaise vissaus
5 takjes verse koriander