Cocktail van avocado en krab
Aan de slag
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de avocado in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Probeer het vruchtvlees en de schil intact te houden. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met wat limoensap, maar houd 1 el sap achter voor de dressing. Snijd 1/2 little gem in reepjes. Meng de avocado, de krab en de sla. Verdeel deze cocktail over de avocadoschillen.
Meng de mayonaise, de tabasco, de helft van het limoenrasp en 1 el limoensap. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing over de cocktail. Garneer met wat chilipeper. Serveer de cocktails op bordjes bedekt met de blaadjes van de rest van de little gem.
Cocktail van avocado en krab
voorgerecht
null personen
230 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de avocado in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Probeer het vruchtvlees en de schil intact te houden. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met wat limoensap, maar houd 1 el sap achter voor de dressing. Snijd 1/2 little gem in reepjes. Meng de avocado, de krab en de sla. Verdeel deze cocktail over de avocadoschillen.
Meng de mayonaise, de tabasco, de helft van het limoenrasp en 1 el limoensap. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing over de cocktail. Garneer met wat chilipeper. Serveer de cocktails op bordjes bedekt met de blaadjes van de rest van de little gem.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
1 rijpe avocado
1 little gem
1 blikje krab
2 el mayonaise
3 druppels tabasco
0 chilipeper