Cocktail van avocado en krab
bewaar
bewaar

Cocktail van avocado en krab

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de avocado in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Probeer het vruchtvlees en de schil intact te houden. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met wat limoensap, maar houd 1 el sap achter voor de dressing. Snijd 1/2 little gem in reepjes. Meng de avocado, de krab en de sla. Verdeel deze cocktail over de avocadoschillen.

Meng de mayonaise, de tabasco, de helft van het limoenrasp en 1 el limoensap. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing over de cocktail. Garneer met wat chilipeper. Serveer de cocktails op bordjes bedekt met de blaadjes van de rest van de little gem.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cocktail van avocado en krab

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig