Witlof met kip en tomatensaus
bewaar
bewaar

Witlof met kip en tomatensaus

Met mozzarella tomaat en basilicum gaat onze witlof op de Italiaanse toer.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van de stronken witlof en halveer het witlof in de lengte. Verwijder de harde kern. Kook het lof 5 min. in water met zout. Laat uitlekken.

Schenk de pastasaus in de ovenschaal. Haal de blaadjes basilicum van de takjes en verdeel de helft van het basilicum erover. Leg het witlof in de saus en schik de plakjes kipfilet ertussen. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel erover. Breng op smaak met peper en zout. Zet de schotel 20 min. in de oven.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Neem de schotel uit de oven en bestrooi met de rest van het basilicum. Serveer met de pasta.

bereidingstipJe kunt de witlofschotel 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C.

Witlof

Instructievideo - 04:09 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlof met kip en tomatensaus

Met mozzarella tomaat en basilicum gaat onze witlof op de Italiaanse toer.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig