Gefrituurde kipkluifjes met sojadip
bewaar
bewaar

Gefrituurde kipkluifjes met sojadip

35 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de sojasaus met het limoenrasp, het sap en de sambal. Voeg de sjalot en de koriander toe. Bewaar de sojadip afgedekt tot gebruik.

Bestrooi de kip royaal met peper en zout. Meng het sesamzaad met het paneermeel en strooi op een bord. Haal de kipkluifjes eerst door het ei en daarna door het paneermeelmengsel.

Verhit de olie in een wok en frituur de kipkluifjes in 3 of 4 delen in ca. 8 min. gaar. Houd warm onder aluminiumfolie. Serveer met de sojadip. Lekker met basmatirijst en geroerbakte Chinese kool.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gefrituurde kipkluifjes met sojadip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig