Gepofte aardappel met kaas
Aan de slag
Prik met een vork rondom gaatjes in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in de magnetronfolie en pof ze 10 min. op vol vermogen (700 watt) in de magnetron. Laat ze nog 5 min. in de magnetron liggen om na te garen.
Verwijder de folie en snijd de hete aardappelen in de lengte doormidden. Verdeel meteen de kaas over de helften en laat de kaas smelten. Bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met fijngesneden bieslook.
Gepofte aardappel met kaas
bijgerecht
null personen
275 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Prik met een vork rondom gaatjes in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in de magnetronfolie en pof ze 10 min. op vol vermogen (700 watt) in de magnetron. Laat ze nog 5 min. in de magnetron liggen om na te garen.
Verwijder de folie en snijd de hete aardappelen in de lengte doormidden. Verdeel meteen de kaas over de helften en laat de kaas smelten. Bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met fijngesneden bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote aardappelen
150 g cheddar
Dit heb je nodig
magnetronfolie