Naansandwich met kerriesalade en ei
bewaar
bewaar

Naansandwich met kerriesalade en ei

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Eieren in 8 min. hard koken. Naanbroden besprenkelen met water en op bakplaat onder grill schuiven en in 2 min. mooi bruin roosteren, halverwege keren. Eieren pellen en in plakjes snijden. Elk naanbrood voorzichtig overlangs halveren. Onderkanten bestrijken met kipkerriesalade. Koriander, plakjes ei en botersla erover verdelen. Bovenkanten erop leggen en elke naansandwich in 4 lange repen snijden.

algemeenOok lekker als lunchgerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Naansandwich met kerriesalade en ei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig