Pindasoep met alfalfa en garnalen
Aan de slag
In wok olie verhitten en groenten 3-4 min. roerbakken. Sambal 1 min. meebakken. Bouillontabletten erboven verkruimelen. 1 1/4 liter water erbij schenken. Pindakaas toevoegen en al roerend laten oplossen. Pindasoep 5 min. zachtjes verwarmen en op smaak brengen met ketjap en citroensap. Soep in grote wijde kommen scheppen. In midden flinke pluk alfalfa leggen. Garnalen en koriander erover verdelen. Lekker met kroepoek en stokbrood.
Pindasoep met alfalfa en garnalen
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en groenten 3-4 min. roerbakken. Sambal 1 min. meebakken. Bouillontabletten erboven verkruimelen. 1 1/4 liter water erbij schenken. Pindakaas toevoegen en al roerend laten oplossen. Pindasoep 5 min. zachtjes verwarmen en op smaak brengen met ketjap en citroensap. Soep in grote wijde kommen scheppen. In midden flinke pluk alfalfa leggen. Garnalen en koriander erover verdelen. Lekker met kroepoek en stokbrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olie
400 g Thaise roerbakmix
2 tl sambal badjak
2 kippenbouillontabletten
½ pot pindakaas
3 el ketjap manis
2 el citroensap
1 bakje alfalfa
125 g cocktailgarnalen
½ zakje verse koriander