Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta
bewaar
bewaar

Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen. Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren. Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.

algemeenVervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig