Meloensoep met citroensorbetijs
bewaar
bewaar

Meloensoep met citroensorbetijs

15 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Meloen halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in keukenmachine scheppen. Vruchtvlees pureren en al mengend wijn en Grand Marnier toevoegen. Meloensoep eventueel verdunnen met ca. 1 dl koud water en op smaak brengen met poedersuiker. Meloensoep in koelkast in minstens 1 uur door en door koud laten worden. Meloensoep in wijde kommen scheppen. In midden flinke bol citroensorbetijs scheppen. Frambozen over soep verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Meloensoep met citroensorbetijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig