Meloensoep met citroensorbetijs
Aan de slag
Meloen halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in keukenmachine scheppen. Vruchtvlees pureren en al mengend wijn en Grand Marnier toevoegen. Meloensoep eventueel verdunnen met ca. 1 dl koud water en op smaak brengen met poedersuiker. Meloensoep in koelkast in minstens 1 uur door en door koud laten worden. Meloensoep in wijde kommen scheppen. In midden flinke bol citroensorbetijs scheppen. Frambozen over soep verdelen.
Meloensoep met citroensorbetijs
nagerecht
null personen
185 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meloen halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in keukenmachine scheppen. Vruchtvlees pureren en al mengend wijn en Grand Marnier toevoegen. Meloensoep eventueel verdunnen met ca. 1 dl koud water en op smaak brengen met poedersuiker. Meloensoep in koelkast in minstens 1 uur door en door koud laten worden. Meloensoep in wijde kommen scheppen. In midden flinke bol citroensorbetijs scheppen. Frambozen over soep verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 galiameloen
100 ml zoete witte wijn
2 el sinaasappellikeur (slijter)
3 el poedersuiker
500 ml citroensorbetijs
100 g frambozen
Dit heb je nodig
keukenmachine