Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Focaccia in 4 repen snijden en deze overlangs halveren. Stukken brood met snijkanten naar boven onder hete grill in 2 min. goudbruin roosteren. Uit grill snijvlakken direct inwrijven met knoflook en royaal bestrijken met pesto. Driekwart van rucola over onderkanten van focaccia verdelen. Op elke stuk 2 plakken abdijkaas leggen. Hierover rest van rucola verdelen en bovenkanten van focaccia erop leggen. Sandwiches vaststeken met cocktailprikkers.
Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Focaccia in 4 repen snijden en deze overlangs halveren. Stukken brood met snijkanten naar boven onder hete grill in 2 min. goudbruin roosteren. Uit grill snijvlakken direct inwrijven met knoflook en royaal bestrijken met pesto. Driekwart van rucola over onderkanten van focaccia verdelen. Op elke stuk 2 plakken abdijkaas leggen. Hierover rest van rucola verdelen en bovenkanten van focaccia erop leggen. Sandwiches vaststeken met cocktailprikkers.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 focaccia
1 teentje knoflook
100 g verse walnotenpesto
75 g rucolasla
200 g abdijkaas
Dit heb je nodig
cocktailprikkers