Serranoham
Aan de slag
Ris de blaadjes van 3 takjes tijm. Verhit 1 el zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de noten met de tijm al roerend 3 min. Breng op smaak met tuinkruiden, peper en zout. Laat afkoelen op een bord.
Droog de artisjokharten met keukenpapier en halveer ze. Meng met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril de artisjok 3 min. Keer halverwege. Marineer ze met de olijfolie, knoflook en de rest van de tijm minstens 30 min.
Verdeel de hamplakjes over een schaal. Serveer met de noten en de artisjokharten.
Serranoham
voorgerecht
null personen
350 kcal
30 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Ris de blaadjes van 3 takjes tijm. Verhit 1 el zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de noten met de tijm al roerend 3 min. Breng op smaak met tuinkruiden, peper en zout. Laat afkoelen op een bord.
Droog de artisjokharten met keukenpapier en halveer ze. Meng met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril de artisjok 3 min. Keer halverwege. Marineer ze met de olijfolie, knoflook en de rest van de tijm minstens 30 min.
Verdeel de hamplakjes over een schaal. Serveer met de noten en de artisjokharten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
7 takjes tijm
2 el zonnebloemolie
1 bakje notenmix met pistachenoten ongezouten
0 Italiaanse tuinkruiden
1 blik artisjokharten
100 ml olijfolie extra vierge
1 teen knoflook
3 pakjes serranoham
Dit heb je nodig
grillpan