Meloencocktail met basilicum en serranoham
bewaar
bewaar

Meloencocktail met basilicum en serranoham

15 min. bereiden / 15 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de meloen en schep met een lepel de zaadjes eruit. Snijd de helften in dunne plakken en verwijder de schil. Doe de meloen met de olie en de blaadjes basilicum in een schaal en laat de smaken minimaal 15 minuten intrekken. Snijd de plakken ham in de lengte doormidden. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de ham hierin (zonder olie) droog. Laat de ham op een stuk keukenpapier uitlekken. Verdeel de stukken meloen met aanhangende olie over vier hoge glazen en steek in elk glas een stukje krokante serranoham.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Meloencocktail met basilicum en serranoham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig