Broccoli met 4 toppings
bewaar
bewaar

Broccoli met 4 toppings

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Voor volwassenen en kinderen: Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Laat afkoelen op een bord.

Verhit 2 el olie in dezelfde koekenpan en bak de spekjes in 7 min. op niet te hoog vuur knapperig. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Meng deze in een kom met de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Bak ze in een koekenpan op laag vuur al omscheppend in 8 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen en meng de bieslook erdoor. Snijd de kaas in blokjes.

Kook de broccoli in water met zout in 4 min. beetgaar. Serveer met de pijnboompitten, de spekjes, de croutons en de kaasblokjes in aparte bakjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broccoli met 4 toppings

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig