Rodekoolblini
bewaar
bewaar

Rodekoolblini

40 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Meng de poffertjesmix met de melk en het ei in een kom en roer met een garde tot een glad beslag. Snijd van 1/2 deel van de kool flinterdunne plakjes. Meng met de olie, azijn en zout naar smaak. Doe 100 ml beslag in de keukenmachine en voeg de rest van de rodekool toe. Pureer 20 sec. of tot de kool helemaal gepureerd is. Meng met de rest van het beslag. Rasp de aardappel en voeg samen met de ui toe aan het beslag. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Smelt een blokje boter in een koekenpan. Schep met een juslepel bergjes beslag in de pan en bak de 1 cm dikke pannenkoekjes 6 min. Keer halverwege. Herhaal tot het beslag op is. Steek er met uitsteekvormpjes sterren van verschillende groottes uit. Garneer met wat zure room en een toetje koolsalade. Lekker met een takje dille.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekoolblini

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig