Gevulde filetlapjes met munt en limoen
bewaar
bewaar

Gevulde filetlapjes met munt en limoen

35 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd een inkeping aan de zijkant van de varkensfiletlapjes zodat een soort envelopje ontstaat. Pers 1/2 limoen uit. Pureer de knoflook, de munt, de mosterd, 1 el olie, het limoensap en peper en zout tot een gladde pasta. Vul het vlees met de pasta. Prik vast met een prikker.

Verhit de rest van de olie in een braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het op middelhoog vuur rondom bruin. Laat het vlees op laag vuur in ca. 12 min. gaar worden.

Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Snijd de rest van de limoen in partjes. Snijd het vlees in plakken en verdeel over 4 borden. Garneer met de limoen. Lekker met aardappelkerstboompjes met spinazie (diepvries) en haricots verts.

algemeenU kunt het vlees een paar uur van tevoren vullen. Bewaar afgedekt in de koelkast, en laat voor het braden op kamertemperatuur komen.

Vlees vullen

Instructievideo - 01:20 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde filetlapjes met munt en limoen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig