Oven-camembert
Snijd een deel van de korst weg: voilà: een mini-kaasfondue.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de witte bovenkant van de camembert af en doe terug in het houten doosje. Schep de honing en tijm op de kaas. Zet het doosje op een met bakpapier beklede bakplaat ca. 8 min. in de oven.
Oven-camembert
Snijd een deel van de korst weg: voilà: een mini-kaasfondue.
null personen
835 kcal
5 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de witte bovenkant van de camembert af en doe terug in het houten doosje. Schep de honing en tijm op de kaas. Zet het doosje op een met bakpapier beklede bakplaat ca. 8 min. in de oven.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 camembert
1 el vloeibare honing
1 tl gedroogde tijm
Dit heb je nodig
bakpapier