Oven-camembert
bewaar
bewaar

Oven-camembert

Snijd een deel van de korst weg: voilà: een mini-kaasfondue.

5 min. bereiden / 8 min. wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de witte bovenkant van de camembert af en doe terug in het houten doosje. Schep de honing en tijm op de kaas. Zet het doosje op een met bakpapier beklede bakplaat ca. 8 min. in de oven.

combinatietipServeer met meergranen boulogne stokbrood en geschilde bleekselderijstengels om te dippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oven-camembert

Snijd een deel van de korst weg: voilà: een mini-kaasfondue.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig