Zalm met soja-honingsaus
bewaar
bewaar

Zalm met soja-honingsaus

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen. Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 1/2 cm en schep in een kom. Meng met de sojasaus, honing en peper naar smaak. Verhit de zonnebloemolie in de koekenpan en bak de zalm op hoog vuur in 2 min. gaar. Bestrooi met het sesamzaad. Serveer direct met vorkje of cocktailprikker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm met soja-honingsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig