Knolselderij-spekpuree
Aan de slag
Snijd de knolselderij en aardappelen in blokken van 5 cm en kook ze 20 minuten. Bak de spekjes 8 min. in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Verhit de melk en voeg toe aan de afgegoten knolselderij en aardappel. Stamp met een pureestamper. Voeg de kaas, de spekjes en 2 el selderijblaadjes toe. Roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met 4 seizoenenpeper. Lekker met gebakken runderchipolata en zuurkool.
Knolselderij-spekpuree
bijgerecht
null personen
425 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knolselderij en aardappelen in blokken van 5 cm en kook ze 20 minuten. Bak de spekjes 8 min. in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Verhit de melk en voeg toe aan de afgegoten knolselderij en aardappel. Stamp met een pureestamper. Voeg de kaas, de spekjes en 2 el selderijblaadjes toe. Roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met 4 seizoenenpeper. Lekker met gebakken runderchipolata en zuurkool.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 knolselderij
400 g aardappelen
1 duopak gerookte spekblokjes
100 ml melk
150 g belegen boerenkaas
0 4 seizoenen peper
Dit heb je nodig
pureestamper