Broodschotel andijvie, ham en kaas
bewaar
bewaar

Broodschotel andijvie, ham en kaas

Een kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest!

15 min. bereiden / 25 min. wachten

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de ham in reepjes, de ui in ringen en de tomaten in plakken. Verhit de olie in een wok en roerbak de ham en ui 2 min. Voeg de tomaten, andijvie en kruiden toe en roerbak nog 8 min. Verdeel over de ovenschaal.

Snijd het stokbrood in sneetjes van 1½ cm breed en dek de schotel daarmee dakpansgewijs af. Bestrooi met de kaas en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin.

algemeenJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 30 min. in de oven op 180 °C.
algemeenJe kunt ook sneetjes AH Robuust vloerbrood pavé wit gebruiken.

Gratineren

Instructievideo - 00:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodschotel andijvie, ham en kaas

Een kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig