Knolselderij met oude kaas en truffelolie
bewaar
bewaar

Knolselderij met oude kaas en truffelolie

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knolselderij in dikke plakken. Schil de plakken, snijd ze in stukjes en was ze. Kook de stukjes knolselderij in water met zout in ca. 12 min. gaar. Giet de groente goed af.

Stamp de knolselderij met de pureestamper tot een grove puree met stukjes. Meng de mascarpone, de kaas, de truffelolie en naar smaak peper door de puree. Lekker bij gestoofd rundvlees en wild.

algemeenZo maakt u knolselderij schoon: snijd de knol in dikke plakken, schil ze, was ze en verwerk ze vervolgens verder. Gebruikt u niet in één keer de hele knol? Bewaar dan de rest afgedekt met folie in de koelkast. Zo kunt u de knol nog minimaal een week bewaren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knolselderij met oude kaas en truffelolie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig