Knolselderij met oude kaas en truffelolie
Aan de slag
Snijd de knolselderij in dikke plakken. Schil de plakken, snijd ze in stukjes en was ze. Kook de stukjes knolselderij in water met zout in ca. 12 min. gaar. Giet de groente goed af.
Stamp de knolselderij met de pureestamper tot een grove puree met stukjes. Meng de mascarpone, de kaas, de truffelolie en naar smaak peper door de puree. Lekker bij gestoofd rundvlees en wild.
Knolselderij met oude kaas en truffelolie
bijgerecht
null personen
175 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knolselderij in dikke plakken. Schil de plakken, snijd ze in stukjes en was ze. Kook de stukjes knolselderij in water met zout in ca. 12 min. gaar. Giet de groente goed af.
Stamp de knolselderij met de pureestamper tot een grove puree met stukjes. Meng de mascarpone, de kaas, de truffelolie en naar smaak peper door de puree. Lekker bij gestoofd rundvlees en wild.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 knolselderij
2 el mascarpone
50 g oude kaas
2 el olijfolie met truffelaroma
Dit heb je nodig
pureestamper