Bouillon met cranberry's
Aan de slag
Breng de bouillon met het kaneelstokje aan de kook. Zet het vuur uit en laat het kaneelstokje 10 min. in de bouillon trekken. Verwijder met een schuimspaan het stokje uit de bouillon.
Schil ondertussen de winterpeen met een dunschiller en snijd de peen in kleine blokjes.
Breng de bouillon met de winterpeen aan de kook en laat 3 min. op laag vuur koken. Roer het pekelvlees, de cranberrycompote en peterselie door de bouillon en breng op smaak met peper. Schenk de bouillon in 8 kommen. Lekker met geroosterd witbrood.
Bouillon maken
Instructievideo - 01:22 min.
Bouillon met cranberry's
voorgerecht
null personen
35 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng de bouillon met het kaneelstokje aan de kook. Zet het vuur uit en laat het kaneelstokje 10 min. in de bouillon trekken. Verwijder met een schuimspaan het stokje uit de bouillon.
Schil ondertussen de winterpeen met een dunschiller en snijd de peen in kleine blokjes.
Breng de bouillon met de winterpeen aan de kook en laat 3 min. op laag vuur koken. Roer het pekelvlees, de cranberrycompote en peterselie door de bouillon en breng op smaak met peper. Schenk de bouillon in 8 kommen. Lekker met geroosterd witbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1¾ l rundvleesbouillon
½ kaneelstokje
250 g winterpeen
100 g pekelvlees
3 el cranberrycompote
2 el platte peterselie