Zalm met spinaziepasta
Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking de spinazie en schep in een pan. Schep de spinazie in een pan. Bereid de zalm volgens de gebruiksaanwijzing.
Meng de spinazie met magor en verwarm ca. 10 min. door tot de kaas gesmolten is en de spinazie warm. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de pasta over de borden. Schep het spinaziemengsel erop en tot slot de zalmfilet.
Zalm met spinaziepasta
Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking de spinazie en schep in een pan. Schep de spinazie in een pan. Bereid de zalm volgens de gebruiksaanwijzing.
Meng de spinazie met magor en verwarm ca. 10 min. door tot de kaas gesmolten is en de spinazie warm. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de pasta over de borden. Schep het spinaziemengsel erop en tot slot de zalmfilet.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g verse tagliatelle
450 g diepvries bladspinazie
2 doosjes diepvries wilde zalm
150 g Magor kaas