Kippenlevercurry
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Kippenlevertjes schoonmaken en halveren. In braadpan olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Saus toevoegen en verwarmen. Als saus gaat koken kippenlevertjes toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen. Intussen doperwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met kippenleversaus en doperwten.
Kippenlevercurry
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Kippenlevertjes schoonmaken en halveren. In braadpan olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Saus toevoegen en verwarmen. Als saus gaat koken kippenlevertjes toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen. Intussen doperwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met kippenleversaus en doperwten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
1 ui
1 gele paprika
1 schaaltje kippenlevertjes
3 eetlepels zonnebloemolie
1 pot Tikka Masalasaus
1 pak doperwten zeer fijn