Romige vissalade
Aan de slag
Surimi in stukjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Avocado's schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. In kom surimi, avocado en garnalensalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In grote schaal sla leggen. Hierop vismengsel leggen. Garneren met uiringen. Salade serveren met stokbrood.
Romige vissalade
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Surimi in stukjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Avocado's schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. In kom surimi, avocado en garnalensalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In grote schaal sla leggen. Hierop vismengsel leggen. Garneren met uiringen. Salade serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakjes surimi
1 rode ui
2 rijpe avocado's
2 bakjes garnalensalade
0 zout en peper
1 zak gemengde sla
1 groot stokbrood