Spruiten-rozijnensalade
bewaar
bewaar

Spruiten-rozijnensalade

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de buitenste bladeren van de spruiten. Kook de spruiten in 3 min. beetgaar. Giet de spuiten af, spoel af onder de koude kraan en laat uitlekken.

Snijd de bosui in schuine stukjes van ca. 3 cm. Meng de spruiten in een kom met de bosui, de rozijnen en de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

algemeenDeze salade kunt u 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Laat voor serveren op kamertemperatuur komen en schep om.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spruiten-rozijnensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig