Munt-radijs-chutney
bewaar
bewaar

Munt-radijs-chutney

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode peper in reepjes en doe met de radijs en de ui in de keukenmachine. Voeg de helft van het limoensap en 3 el water toe. Meng in 5 sec. tot een grove chutney.

Snijd de muntblaadjes in reepjes en schep ze door de radijschutney. Breng op smaak met zout en extra limoensap.

Bewaar afgedekt in de koelkast. Schep er vlak voor het serveren de munt, zout en extra limoensap door.

algemeenU kunt de chutney 's ochtends al maken tot aan stap 2.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Munt-radijs-chutney

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig