Citroenrijst
Aan de slag
Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de schil van de citroen en pers uit. Schil de gember en snijd fijn. Verhit de zonnebloemolie. Voeg kardemompoeder, kaneelstokje, kruidnagels, citroenrasp en gember toe. Roerbak op hoog vuur 1 min. Meng citroensap en rijst erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Citroenrijst
bijgerecht
null personen
290 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de schil van de citroen en pers uit. Schil de gember en snijd fijn. Verhit de zonnebloemolie. Voeg kardemompoeder, kaneelstokje, kruidnagels, citroenrasp en gember toe. Roerbak op hoog vuur 1 min. Meng citroensap en rijst erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g basmatirijst
1 citroen
1 cm verse gember
2 el zonnebloemolie
1 tl kardemom poeder
1 kaneelstokje
6 kruidnagels