Krabsalade met tomaat
bewaar
bewaar

Krabsalade met tomaat

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Kapjes aan kant van kroontje afsnijden en in blokjes snijden. Tomaten uithollen. Krab laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden. Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen. Op smaak brengen met peper. Tomaten hoog opvullen met krabsalade. Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum. Serveren met scrocchi.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krabsalade met tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig