Shoarmabroodjes met biefstuk
bewaar
bewaar

Shoarmabroodjes met biefstuk

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Broodjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Biefstuk in reepjes snijden bestrooien met zout en peper. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Biefstukreepjes toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Maïs laten uitlekken en ca. 1 minuut meeverwarmen. Broodjes opensnijden en vullen met vlees-groentemengsel. Serveren met salsa dip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Shoarmabroodjes met biefstuk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig