Mexicaanse kabeljauwschotel
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Uien pellen en snipperen. Courgette wassen en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Hierin uien en courgette ca. 2 minuten fruiten. Vis ca. 3 minuten meebakken. Groenteschotel toevoegen en meeverwarmen. Op smaak brengen met seasoning mix. Helft van chips breken. Groentemengsel overdoen in ovenschaal. Bestrooien met gebroken chips. Bestrooien met kaas en onder grill bruin laten worden. Serveren met rest van chips.
Mexicaanse kabeljauwschotel
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Uien pellen en snipperen. Courgette wassen en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Hierin uien en courgette ca. 2 minuten fruiten. Vis ca. 3 minuten meebakken. Groenteschotel toevoegen en meeverwarmen. Op smaak brengen met seasoning mix. Helft van chips breken. Groentemengsel overdoen in ovenschaal. Bestrooien met gebroken chips. Bestrooien met kaas en onder grill bruin laten worden. Serveren met rest van chips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 courgette
2 schaaltjes kabeljauwfilet
2 eetlepels boter of margarine
1 pot groenteschotel Mexicaans
1½ eetlepel Mexicaanse seasoningsmix
1 zak tortilla chips
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter