Gegrilde rozemarijnkip met romige groentepasta
bewaar
bewaar

Gegrilde rozemarijnkip met romige groentepasta

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de kipfilet in de lengte in repen. Meng de knoflook met de rozemarijn door 3 el olie in een schaal. Voeg peper en zout naar smaak toe en schep de kiprepen erdoor.

Haal de kipreepjes uit de marinade en rijg ze zigzag aan de satéstokjes. Verhit de grillpan en grill de kipspiesjes in 6-8 min. goudbruin en gaar.

Verhit de resterende 2 el olie en bak de wokgroente al om-scheppend in 4-5 min. beetgaar. Schep er de crème fraîche met de pasta door. Voeg peper en zout naar smaak toe. Schep de pasta in 4 (diepe) borden en leg er de gegrilde kipspiesjes naast.

algemeenVoeg met de crème fraîche 2 el tapenade van zongedroogde tomaten (140 g) toe voor een extra Italiaans accent.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde rozemarijnkip met romige groentepasta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig