Tomaten-paprikasaus
bewaar
bewaar

Tomaten-paprikasaus

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie en bak de bleekselderij en paprika 5 min. Draai het vuur laag en bak de knoflook 1 min. mee. Voeg de tomaat toe en schenk er 150 ml water bij. Laat 10 min. zacht koken.

Voeg de suiker toe. Pureer de saus met de staafmixer. Breng op smaak met chilipeper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

algemeenLekker met tagliatelle en gegrilde haaskarbonade en bestrooid met vers basilicum.
algemeenVariatietip: Heerlijk romig: meng er op het laatst 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) door.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-paprikasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig