Tomaten-gehaktsaus
bewaar
bewaar

Tomaten-gehaktsaus

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een ruime pan en fruit de uien en de bleekselderij 5 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 1 min. Zet het vuur hoger en voeg het gehakt toe. Bak dit in 4 min. rul en bruin.

Voeg de tomatenblokjes toe en schenk er 200 ml water bij. Laat op laag vuur 10 min. koken. Breng op smaak met peper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

algemeenLekker met spaghetti en geroerbakte spinazie met knoflook.
algemeenVariatietip: Vervang voor een vegetarische variant het gehakt door 2 schaaltjes tofu roerbakgehakt (à 180 g). Bak 3 min.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-gehaktsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig