Gepaneerde koolvis met gnocchi
bewaar
bewaar

Gepaneerde koolvis met gnocchi

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bestrijk de vis dun met 1 el olie. Meng het paneermeel met 1 teen knoflook, 4 el peterselie en peper en zout. Wentel de vis door het paneermeelmengsel. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de vis in 8 min. gaar. Keer halverwege.

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de peen met 3 el olie, de azijn en de rest van de peterselie.

Meng de rest van de knoflook met de rest van de olie en schep het door de gnocchi. Bestrooi met peper. Verdeel de vis en de wortelsalade over 4 borden. Serveer met de gnocchi.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepaneerde koolvis met gnocchi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig