Gehakt-aubergineschotel
bewaar
bewaar

Gehakt-aubergineschotel

Verrassend met vermicelli en afgedekt met brie

30 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de vermicelli 3 min. in ruim water. Giet af en meng met ¼ van de olijfolie. Snijd de aubergine in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snipper de uien.

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de aubergine en oregano toe en bak op hoog vuur 5 min. mee. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. gaar. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus met de deksel op de pan 15 min. stoven. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.

Meng de vermicelli door de saus en schep in de ovenschaal. Snijd de brie in plakken en verdeel over de gehakt-aubergineschotel. Bak 10 min. in de oven.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehakt-aubergineschotel

Verrassend met vermicelli en afgedekt met brie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig