Pastasalade met salami en pesto
Bijzondere combi met karbonade en salami.
Aan de slag
Snijd de schouderkarbonade, de salami in blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan, bak hierin de schouderkarbonade, salami en ui. Snijd ondertussen de roosjes van de broccoli af. Kook de bloemkoolroosjes in 8 min. beetgaar in een laagje water met zout. Giet af en laat afkoelen.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat een beetje afkoelen. Verdeel de rucola over 4 borden en lepel de helft van de pesto er overheen. Schep de rest van de pesto door het salamimengsel. Verdeel de pasta over de borden en schep het salamimengsel er op.
Pastasalade met salami en pesto
Bijzondere combi met karbonade en salami.
hoofdgerecht
null personen
780 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de schouderkarbonade, de salami in blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan, bak hierin de schouderkarbonade, salami en ui. Snijd ondertussen de roosjes van de broccoli af. Kook de bloemkoolroosjes in 8 min. beetgaar in een laagje water met zout. Giet af en laat afkoelen.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat een beetje afkoelen. Verdeel de rucola over 4 borden en lepel de helft van de pesto er overheen. Schep de rest van de pesto door het salamimengsel. Verdeel de pasta over de borden en schep het salamimengsel er op.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g schouderkarbonaden
2 el traditionele olijfolie
1 ui
200 g salami
½ bloemkool
250 g verse tagliatelle
75 g rucola
125 g verse groene pesto