Gehaktwrap met spitskool
Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg het kerriepoeder en de spitskool toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de smeerkaas. Verdeel het gehakt over de wraps en rol ze op. Serveer meteen.
Gehaktwrap met spitskool
Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg het kerriepoeder en de spitskool toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de smeerkaas. Verdeel het gehakt over de wraps en rol ze op. Serveer meteen.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
300 g rundergehakt
1 tl kerriepoeder
600 g gesneden spitskool
100 g naturel smeerkaas
8 tortillawraps tomaat