Broodje bal & piccalilly-mayo
bewaar
bewaar

Broodje bal & piccalilly-mayo

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op matig vuur met de deksel op de pan in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Snijd ze in plakken.

Meng de bosui, de mayonaise en de piccalilly. Snijd de broodjes open en bestrijk met de piccalilly-mayonaise. Verdeel de veldsla en de plakken gehakt erover.

algemeenU kunt de broodjes maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
algemeenU kunt de gehaktballen ook vervangen door plakken gebraden gehakt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje bal & piccalilly-mayo

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig