Tzatziki van radijs
Aan de slag
Snijd de radijsjes in vieren en doe ze in een schaal. Snijd de bieslook fijn, maar houd wat stengels achter voor de garnering. Meng de yoghurt, knoflook en fijngesneden bieslook met de radijsjes. Breng op smaak met peper en zout. Druppel de olie erover en garneer met de bieslookstengels. Lekker bij gegrild vlees en geroosterde aardappelen.
Tzatziki van radijs
bijgerecht
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de radijsjes in vieren en doe ze in een schaal. Snijd de bieslook fijn, maar houd wat stengels achter voor de garnering. Meng de yoghurt, knoflook en fijngesneden bieslook met de radijsjes. Breng op smaak met peper en zout. Druppel de olie erover en garneer met de bieslookstengels. Lekker bij gegrild vlees en geroosterde aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bosjes radijs
½ bakje bieslook
4 el Griekse yoghurt
1 teen knoflook
1 el olijfolie extra vierge