Salade met avocado en caesardressing
bewaar
bewaar

Salade met avocado en caesardressing

Compleet met frietjes uit de oven.

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant. Bak ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter het ontbijtspek zachtjes uit. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Haal de blaadjes van de sla, was ze en dep ze droog.

Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in de lengte in kwarten. Schil de avocado, snijd hem overlangs doormidden en verwijder de pit. Snijd in de lengte in plakken.

Snijd de ui in ringen. Verdeel de sla over de borden en verdeel de peultjes, de uienringen, de avocado en het ei erover. Breek het spek in stukken en verdeel deze over de de borden. Schenk de dressing erover. Serveer met de frites.

bereidingstipDoor de avocado te besprenkelen met citroensap behoudt hij zijn frisse groene kleur.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade met avocado en caesardressing

Compleet met frietjes uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig