Maccheroni met zalmsaus
Aan de slag
Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. In zeef zalm laten uitlekken. Vellen en graatjes verwijderen. Zalm in stukjes verdelen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Serveren met maccheroni.
Maccheroni met zalmsaus
hoofdgerecht
null personen
905 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. In zeef zalm laten uitlekken. Vellen en graatjes verwijderen. Zalm in stukjes verdelen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Serveren met maccheroni.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakken maccheroni bicolore
1 ui
250 g champignons
1 blik roze zalm
2 eetlepels boter of margarine
300 g doperwten extra fijn
200 g verse roomkaas
1 kruidenbouillontablet