Ravioli met walnoten
Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.
Aan de slag
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.
Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Ravioli met walnoten
Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.
hoofdgerecht
null personen
850 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.
Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse ravioli rossi
100 g ongebrande walnoten
3 trostomaten
2 el traditionele olijfolie
300 g verse bladspinazie
100 g pesto alla Genovese
100 g geraspte Parmezaanse kaas