Rode pestoravioli met spinazie en spek
Aan de slag
Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. fruiten. Spinazie in gedeeltes 4 min. meebakken. Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Pesto door ravioli scheppen. Ravioli over vier borden verdelen. Spinazie er in midden opscheppen. Met plakjes ontbijtspek garneren.
Rode pestoravioli met spinazie en spek
hoofdgerecht
null personen
765 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. fruiten. Spinazie in gedeeltes 4 min. meebakken. Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Pesto door ravioli scheppen. Ravioli over vier borden verdelen. Spinazie er in midden opscheppen. Met plakjes ontbijtspek garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken verse ravioli rossi
1 ui
1 teentje knoflook
8 plakjes gerookt ontbijtspek
3 eetlepels olijfolie
2 zakken verse spinazie
1 zakje walnoten
1 potje pesto rosso
Dit heb je nodig
wok