Spinaziepasta met spiegelei
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit 2 el olie in een koekenpan. Voeg steeds een portie spinazie toe en laat al omscheppend slinken voordat u een nieuwe portie toevoegt. Herhaal tot alle spinazie geslonken en het vocht verdampt is.
Bak de knoflook 1 min. mee. Draai het vuur laag en voeg de crème fraîche toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Breek er voorzichtig de eieren boven, probeer de dooier heel te houden. Bak de spiegeleieren op laag vuur.
Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een spiegelei en bestrooi met de kaas.
Spinaziepasta met spiegelei
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit 2 el olie in een koekenpan. Voeg steeds een portie spinazie toe en laat al omscheppend slinken voordat u een nieuwe portie toevoegt. Herhaal tot alle spinazie geslonken en het vocht verdampt is.
Bak de knoflook 1 min. mee. Draai het vuur laag en voeg de crème fraîche toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Breek er voorzichtig de eieren boven, probeer de dooier heel te houden. Bak de spiegeleieren op laag vuur.
Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een spiegelei en bestrooi met de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g volkoren spaghetti
3 el olijfolie
2 zakken verse spinazie
3 tenen knoflook
1 bekertje crème fraîche
4 eieren
1 80 g geraspte oude kaas