Mango op zuur
Aan de slag
In kom knoflook, gember, komijn, koriander, mosterd en kurkuma mengen. In roestvrijstalen pan olie verwarmen. Kruidenmengsel al omscheppend 2 min. fruiten. Mango, rode peper en azijn erdoor scheppen. Mangomengsel 20 min. met deksel op pan zachtjes verwarmen. Mangomengsel overdoen in schaal, op smaak brengen met zout en laten afkoelen. Lekker bij curry's.
Mango op zuur
bijgerecht
null personen
150 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
In kom knoflook, gember, komijn, koriander, mosterd en kurkuma mengen. In roestvrijstalen pan olie verwarmen. Kruidenmengsel al omscheppend 2 min. fruiten. Mango, rode peper en azijn erdoor scheppen. Mangomengsel 20 min. met deksel op pan zachtjes verwarmen. Mangomengsel overdoen in schaal, op smaak brengen met zout en laten afkoelen. Lekker bij curry's.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 teentjes knoflook
1 el verse gemberwortel
1 el gemalen komijn (djinten)
1 el gemalen koriander (ketoembar)
1 el grove mosterd
1 tl kurkuma
200 ml olie
2 mango's
1 rode peper
100 ml appelciderazijn